Μια χαλαρή μέρα μόνο για μένα!!!! ~ katarraktisvillage

Μια χαλαρή μέρα μόνο για μένα!!!!

Ο χρόνος που αφιερώνουμε για μας είναι πολύ σημαντικός. Μας βοηθάει να χαλαρώσουμε, να επικοινωνήσουμε με τον εαυτό μας, να απολαύσουμε ότι αγαπάμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για μια πιο δυναμική συνέχεια. Μια τέτοια μέρα λοιπόν, ήταν για μένα η προχθεσινή (Σάββατο)!!! Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πίεσης, αποφάσισα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου...όχι κάτι πολύ σπουδαίο, αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό απ' τη συνηθισμένη ρουτίνα της καθημερινότητας  μου! 



Πρωί και δυνατή μουσική!!!

Ε, όχι και πολύ πρωί!!!! Αν ήμουν κάποιος ήρωας απ' τα "Στρουμφάκια" σίγουρα θα ήμουν ο "Χουζούρης". Το ξυπνητήρι μου χτύπησε στις 9:30 και μιας και δεν με πίεζε τίποτα αποφάσισα να να χουζουρέψω κάτω απ' το πάπλωμα ως της δέκα! Όταν αποφάσισα να σηκωθώ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βάλω δυνατά χαρούμενη μουσική για να με ξεσηκώσει. Εκτός λοιπόν απ' τα συνηθισμένα, ντύσιμο, πλύσιμο, δόντια, πρωινό κτλ, τηλεφώνησα στην κολλητή μου να έρθει απ' το σπίτι!!! Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραία να τρώγαμε μαζί! Έτσι κι έγινε! Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ήρθε και με τη συνοδεία δυνατής μουσικής μαγειρέψαμε, αστειευτήκαμε, γελάσαμε και χορέψαμε!

Στο τέλος του μαγειρέματος η κουζίνα έμοιαζε σαν βομβαρδισμένο τοπίο, μα αλήθεια, καμιά μας δεν έδωσε σημασία. Μπορώ να σας πω πως η εικόνα αυτή, μας προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερα γέλια! Φυσικά, δεν αργήσαμε να τη συμμαζέψουμε κι έτσι μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού αποφασίσαμε να περιποιηθούμε τις γλάστρες στο μπαλκόνι! Να σας πω την αλήθεια, αυτή είναι μια δουλειά που την κάνω και μόνη μου, αλλά δεν την αγαπώ ιδιαίτερα, με καλή παρέα όμως, όλα γίνονται πιο εύκολα!


Μεσημέρι...βόλτα στη θάλασσα!

Και να που ήρθε η ώρα επιτέλους να απολαύσουμε τον κόπο μας! Το φαγητό μας ήταν υπέροχο, χαλάλι ο χαμός που κάναμε!!! Η πρόταση για εξόρμηση στη θάλασσα έγινε πριν καλά-καλά τελειώσουμε, αλλά μιας και η μέρα προσφερόταν δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη!!! Η θάλασσα καταγάλανη και ήρεμη, ο ήλιος ζεστός από πάνω μας, δυο καφεδάκια στο χέρι και οι συζητήσεις δεν είχαν σταματημό. Απ' τις ωραιότερες εικόνες που είδαμε ήταν τα παιδάκια να παίζουν πάνω κάτω να φωνάζουν και να γελούν, σκυλάκια να τρέχουν και να παίζουν κι αυτά και άλλα να απολαμβάνουν ξαπλωμένα τον ήλιο. Γέμισαν τα μάτια μας όμορφες εικόνες!!! Δυστυχώς όμως νυχτώνει νωρίς...η επιστροφή μας στο σπίτι ήταν πλέον επιβεβλημένη!


Απογευματινά "μποτέ"!

Η μέρα είχε δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να περάσει και μιας και γυρίσαμε σπίτι νωρίς (αφού σκοτείνιασε), αποφασίσαμε να κάνουμε τα μποτέ μας!!! Νύχια, πρόσωπο, σώμα, κρέμες, μάσκες, φρύδια και τόσα πράγματα που αγαπούν να κάνουν οι γυναίκες για να χαλαρώνουν! Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο μασάζ που δεν κάναμε! Δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά!!!! Όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, οι ώρες πέρασαν χωρίς να τις καταλάβουμε και το απόγευμα έδωσε ευγενικά τη θέση του στο βράδυ!


Βραδινές ταινίες...

Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη ιδέα για να κλείσει ιδανικά αυτή η μέρα απ' το να χαλαρώσουμε κι άλλο βλέποντας μια ωραία ταινια. Τρεις άνθρωποι (μιας κι εντωμεταξύ, γύρισε και ο άντρας μου απ' τη δουλειά), τρεις διαφορετικές γνώμες! Η κολλητή κέρδισε και μια ρομαντική κομεντί έπαιζε στην οθόνη της τηλεόρασης! Να σας πω την αλήθεια κάπως έτσι έκλεισε αυτή η βραδιά για μενα, μιας και στη μέση της ταινίας με πήρε ο ύπνος! Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο η κολλητή μου και γελώντας μου είπε: "Ευτυχώς που ήταν ο Νίκος εκεί, αλλιώς θα πήγαινα με τα πόδια σπίτι..."

Κάπως έτσι έκλεισε μια υπέροχη μέρα, ήρεμη και χαλαρή που μου γέμισε τις μπαταρίες για τα καλά!!! Και κάπως έτσι αποφάσισα πως θα ξεκλέβω όσο πιο συχνά γίνεται χρόνο για μένα..

















































































Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts