Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων Λιθίου "Ο Αληθής Λιμήν : ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!! ~ katarraktisvillage

Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων Λιθίου "Ο Αληθής Λιμήν : ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!!!


Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να πάμε!!

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:00 μ.μ ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Λιθίου «Ο Αληθής Λιμήν» σε συνεργασία με το Ξενοδοχείο «Αλμυρίκι» διοργανώνουν συναυλία με τίτλο « Τραγουδάμε για να ζωντανέψει το δάσος» που θα πραγματοποιηθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον καθαρισμό και την αναδάσωση των δασικών εκτάσεων της περιοχής Λιθίου, που σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε από την πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου που έπληξε το νησί μας.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι τραγουδίστριες Λιζέτα Καλημέρη και Σοφία Παπάζογλου και οι μουσικοί Μάρκελλος Πούπαλος, Σταμάτης Πούπαλος, Μανώλης Στάθης και Γιάννης Ρήγος. 


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Λιθίου, στο λιμάνι, με τιμή εισόδου 10 ευρώ. 

Γνωρίζοντας πως η δράση, η ενημέρωση και η συλλογικότητα μπορούν να αποτελέσουν δημιουργική αντίσταση σε κάθε εσκεμμένη - ή μη - καταστροφή, τα μέλη του συλλόγου και οι ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου , με την υποστήριξη της Αίθουσας Τεχνών «Καλλιόπη», διοργανώνουν συναυλία που στόχο της έχει, μακροπρόθεσμα, την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και άμεσα την αφύπνιση για το μέγεθος της καταστροφής και τη σημασία της μέριμνας, έτσι ώστε οι μελλοντικές γενιές να μπορούν να απολαύσουν μα και να γνωρίζουν πώς να προστατέψουν τη μοναδική αυτή φυσική κληρονομιά.

Η υποστήριξη αυτής της εκδήλωσης, με τη φυσική παρουσία σας ή με τη συμβολική ενίσχυση του σκοπού, είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική, τόσο πρακτικά όσο και ηθικά, καθώς πέρα από τη θλιβερή εικόνα και το καταστροφικό αποτέλεσμα που αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία του , το Λιθί, προφανώς είναι έρμαιο των επερχόμενων καιρικών φαινομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στα καταστήματα, Hondos Center, καφέ «Ρόδι» στην Απλωταριά, Βιττάκη στην οδό Αργέντη και στο Ξενοδοχείο «Αλμυρίκι» στην παραλία Λιθίου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.Πληροφορίες: Νίκος Σφακιανούδης             6946155958      

Καλλιόπη Λιαδή             6982382667   

Την Δημοσίευση την είδαμε  εδώ http://pyrgi.blogspot.gr/ Από των φίλο μας των Γιώργο!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts