Δυστυχώς της Μ.Κ.Ο το κάγκελο.... ~ katarraktisvillage

Δυστυχώς της Μ.Κ.Ο το κάγκελο....

Αυτό το άρθρο το είχα βάλει το Μάρτιο του 2016, τι άλλαξε; νομίζω όλη η ζωή του νησιού μας

Πριν λίγες μέρες έστειλα μια ερώτηση < απορία μου> σε μερικούς φίλους για να μου πουν την γνώμη τους.. Διαβάστε ποιο κάτω.......


Η ερώτηση ήταν πολλαπλοί βέβαια… MKO & Sia............

Λοιπόν  τι παιχνίδι παίζεται με το "προσφυγικό" στην Ελλάδα;
Σύριοι μετανάστες με ρώσικη  βίζα(!)

Μετανάστες οι οποίοι παίρνουν επιδότηση από το κράτος τους να φύγουν, τεράστια ποσά τα οποία αναλώνουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις για ενοικιάσεις γραφείων σε ξενοδοχεία και όχι μόνο, και στο να αγοράζουν ένα σωρό πράγματα......
Αλήθεια ποια είναι η γνώμη σας;

Και γιατί δεν ενδιαφέρεται κανείς για τους Έλληνες που ζούνε στην φτώχεια; και το πιο φοβερό είναι (αν μπορείς να το πεις έτσι) ότι χριστιανικές οργανώσεις αγωνίζονται να βοηθήσουν το πέρασμα μουσουλμάνων στην Ευρώπη και μάλιστα με ειρηνικό τρόπο....!!!

Έτσι για την ιστορία δηλαδής………..

Ξέρουμε ότι είδη δουλεύουν σε οργανώσεις ( στην Χίο)  MKO κτλ κτλ πάνω από 80 άτομα το λιγότερο..

Μας λένε ότι θα πάρουν άλλους 50 με 150 …300+.από 1000 ευρώ μέσο όρο έχουμε 200.000 ευρωπουλα  στο νησί το μήνα… Χώρια ασφάλειες και τα σχετικά.

Επίσης δουλειά για πολλούς ακόμα που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων τις προσφυγιάς, από νερά μέχρι χημικές τουαλέτες κτλ

Μιλάμε για τρελά λεφτά στο Νησί χώρια δωρεές σε διάφορες υπηρεσίες κτλ κτλ
Από την άλλη πολλοί χάνουν της δουλειές τους η δεν βλέπουν στο άμεσο μέλλον φως στο τούνελ.. για το τουριστικό κομμάτι μιλάω που όλοι ξέρετε πως κατάντησε…
Βέβαια εδώ δεν φταίνε μόνο το μεταναστευτικό αλλά και πολλοί άλλοι παράγοντες τοπικού χαρακτήρα…( το αφήνουμε αυτό προς το παρόν).

Από την άλλη εάν δεν ήταν όλοι αυτή θα είχαμε γίνει Λίβανος, γιατί όλες οι δομές του κράτους είναι για τα πανηγύρια. Ορισμένες όμως άλλες ΜΚΟ είναι κάτι μεταξύ καουμπόιδων και φυσιολατρικού ομίλου, οι οποίοι είτε νομίζουν ότι βρίσκονται στην άγρια δύση είτε τους αρέσει να ασχολούνται!!!

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο <,απλά>, γύρω από κάθε τέτοιο απότομο και μη κανονικό πράγμα όπως το προσφυγικό αναπτύσσεται και ένα τσίρκο και για τους πρόσφυγες και για τις ΜΚΟ, έχει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, η αλήθεια είναι ότι



μπορούμε να αντιληφθούμε στη Χίο μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του προβλήματος.

Έτσι φτάνουμε σε σημείο να μην σκεφτόμαστε το μέλλον μας… όλοι λέμε δεν ξέρουμε τι θα γίνει, δεν δεν δεν
Κανένας δεν ξέρει αλλά όλοι στο δώσε και μένα μπάρμπα είναι….τελοσπάντων δείτε μερικές απόψεις και το κλείνουμε εδώ το θέμα, γιατί δεν δεν δεν...........

Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι και σε θέματα ασφάλειας της χώρας μας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το προσφυγικό, οι οργανώσεις αυτές με τις ευλογίες ξένων κέντρων δρουν στην Ελλάδα λειτουργώντας ως κράτος εν κράτη αυτό είναι που καίει περισσότερο........

Διαβάστε τώρα τις απαντήσεις..

Mm: Ετσι απλά \



Μa:

Από την αρχή, πριν αρχίσει αυτό με τη Συρία, πίστευα και το πιστεύω ακόμα και μακάρι να βγω ψεύτρα, ότι είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι για εξισλαμισμό Ελλάδος και Ευρώπης (εμείς με το ζόρι γεννάμε ένα παιδί και εκείνοι 5-6, με μαθηματική ακρίβεια θα γίνει αυτό που φοβάμαι)  Ποτέ μου δεν κατάλαβα που έβρισκαν τόσα χρήματα για να μετακινηθούν όλοι αυτοί από τους δουλέμπορους, (γιατί παλιότερα ήταν πολύ ακριβότερη η μεταφορά τους από ότι τώρα που έπεσε στα 1000 ευρώ το κεφάλι).  Αν είχαν τόσα χρήματα γιατί δεν πήγαιναν στα άλλα ισλαμικά κράτη μόνο έρχονται Ευρώπη??? Και ποιος αγόραζε τα υποτιθέμενα σπίτια τους σε μια εμπόλεμη κατάσταση???
 ...................................................................

Mb: 

Φίλε Αστέριε  γειά χαρά! Τα ίδια ερωτηματικά και πάρα πολύ ανησυχία  έχω κ ιεγώ. Και πολλοί συμπολιτες μας. Δεχόμαστε επίθεση από άλλο πολιτισμό, άλλη θρησκεία που μισεί και σκοτώνει τους απίστους στο όνομα του Αλάχ.
Σίγουρα τα γεωπολιτικά συμφέροντα εμπλέκονται, χωρίς να μας υπολογίζουν. Πόσο μάλλον όταν δίνουμε γή και ύδωρ λέγοντας ο Πρωθυπουργός μας ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα κι άλλα πολλά.
Λίγοι Έλληνες δυστυχώς έχουμε καταλάβει τις βρώμικες μπίσνες των ΜΚΟ, που έχουν βρει το καταλληλότερο έδαφος με τους ιδεοληπτικούς αριστερούς που κυβερνούν. Για τις χριστιανικές οργανώσεις δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, τι εννοείς;
 ........................................................................

Mc:

Αστέριε! Θα σου απαντήσω ως εξής!Αυτη η ιστορία ειναι ενα μεγάλο παιχνίδι εις βάρος της Ελλαδος με πολλούς κερδοσκοπους ανθέλληνες και πολλούς άλλους για διάφορους λόγους!Η μετακίνηση μουσουλμανικων πληθυσμών σε χριστιανικές χώρες με γηρασμενους κατοίκους Ελλάδα Ευρώπη κλπ εξυπηρετεί σχέδια εχθρών για αυτές τις περιοχές!Χρειαζεται επαγρύπνηση και στήριξη με τις ίδιες δυνάμεις που διαθέτουμε χωρίς να εμπιστευόμαστε κανένα και τιποτα τοσο εντός οσο και εκτός Ελλαδος!!Καλη σου μέρα!!
 .......................................................................

Md:

Αδελφέ μου, έρχονται δύσκολοι καιροί, όπως μας έχουν πει προορατικοί γεροντάδες και Άγιοι, ακόμη κι ο ίδιος ο Χριστός μας στην Καινή Διαθήκη!!! Η κορυφή του προβλήματος είναι ότι απομακρυνθήκαμε από τον Θεό! Οι εκκλησίες έχουν αδειάσει!!! Ο Θεούλης βέβαια μας υπεραγαπάει, αλλά εμείς μέσα στην πλάνη μας λόγω των αμαρτιών μας δε δεχόμαστε τη χάρη Του!!! Παραδοθήκαμε στο Μαμωνά ψυχή τε σώματι!!! Αποτέλεσμα οι "εταίροι" μας εφαρμόζουν τα σχέδιά τους ανενόχλητοι!!! Μας χτυπούν αλύπητα στα δυνατά μας σημεία, θρησκεία και γλώσσα!! Όπως έλεγε κι ο Όσιος Παΐσιος: "Μόνο η μετάνοια θα μας σώσει! Πρέπει να πέσουμε στα γόνατα!!! Προσευχή και πάλι προσευχή!!!". Έτσι συγχώρεσε ο Θεός  και τη Νινευή!!!! Δε θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες! Η μακροθυμία του Χριστού μας πάλι θα μας σώσει, αρκεί να απλώσουμε το χέρι και να το ζητήσουμε! Ένα "Κύριε Ελέησον" από καρδιάς φτάνει!!! Γένοιτο!!!
 .............................................................................

Me:

Αστέριε, δεν φοβάμε να απαντώ πάντα θαρρετά και με το όνομα μου . Στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου, ειλικρινά δεν γνωρίζω, δεν απαντώ. - Για τη δική μας φτώχεια έχουμε κατά το μέγεθος που αρμόζει στον καθένα, τη δική μας ευθύνη.. Τώρα το θέμα των θρησκειών δεν το πιάνω. Προσωπικά δεν με νοιάζει που και σε τι πιστεύει ο καθένας. Πρόσεξε όμως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από τον θρησκευτικό φανατισμό. . ΟΙ φανατικοί, δεν είναι θρησκευόμενα άτομα ...Μανιακοί, κόντρα στη ζωή είναι .- Στον β παγκ. Πόλεμο η οικογένεια μου έφυγαν πρόσφυγες σε μουσουλμανικά κράτη Τουρκία - Παλαιστίνη - Αίγυπτο Σουδάν ...οι Μουσουλμάνοι δεν ξεσηκώθηκαν τότε .
Αυτή εδώ η Ευρώπη αν δεν διορθωθεί ,,,,να πα να .....
να διαλυθεί .....!!!
...............................................................................

Mf:

Αυτό φιλε Αστεριε είναι μέρος σχεδειου προερχόμενο από μεγάλες δυνάμενος και σκοπό εχει πάντα τα δικά τους συμφέρον.Οι δικοί μας κυβερνοντες να δούμε ποτέ θα ξυπνήσουν και ποτέ θα δράσουν για το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων.
 ..............................................................................
Mg:

No, thanks!
 ..............................................................................

Mo:

Ειναι βαθια τα νερα φιλε....
Θελει πολυ μελετη για να απαντησω σε αυτο το ερωτηματολόγιο και δεν εχω χρονο για τετοια μελετη.....
Το καλυτερο ειναι να βρεις ενα καρφι μεσα σε καμια οργανωση απο αυτες και να παρεις πληροφοριες εκ των εσω...
 ...............................................................................

Mp:

 "Ποιος θα τους σταματήσει; Ποιος θα τους δώσει ένα σκληρό μάθημα για να συνετιστούν, να βάλουν νερό στο κρασί τους; 
Οι προειδοποιήσεις του Πούτιν και τα μέτρα που πήρε η Ρωσία ύστερα από την εγκληματική κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου δεν τους βάζουν μυαλό! 
Επιμένουν! Στρέφονται στον πιο αδύνατο, την Ελλάδα, μια χώρα όπως πάντα διχασμένη, μια χώρα σε κρίση. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαφημίζουν τον Ερντογάν ότι έδωσε αυξήσεις 20 ευρώ τον μήνα σε τμήμα εργαζομένων.
 Οι εκατόμβες των πνιγμένων που τους κατά ληστεύουν και στη συνέχεια τους βυθίζουν στη θάλασσα δεν αρκούν να ξυπνήσουν την κοινή γνώμη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. 
Ή Ελλάδα στο στόχαστρο, ή Ελλάδα κατηγορούμενη, συκοφαντημένη ότι υποθάλπει την πλημμυρίδα των προσφύγων. 

Δεν βομβάρδισε ή Ελλάδα τη Λιβύη! Δεν κατέστρεψε ή Ελλάδα τη Συρία. Δεν επενέβη στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Το ψευδοαντικειμενικό Μπι-Μπι-Σι καταλογίζει ευθύνες στη χώρα μας."
 Απλε κοσμάκη. Ό,τι και να κάνεις πάντα φταίχτης θα φαίνεσαι. Και θα είσαι πάντα το μεγάλο κορόιδο στα μάτια αυτών που θησαυρίζουν εις βάρος σου. 
Καλά  κάνεις και βοηθάς γιατί έτσι είναι ο έλληνας. Ψυχοπονιάρης, ευαίσθητος και πάνω απ' όλα φιλάνθρωπος. Δε μπορούμε κύριοι να εθελοτυφλούμε μπροστά σε κείνους που απελπισμένα ζητάνε τη βοήθεια μας. Ούτε κλείνουμε τα μάτια μπρος στους έλληνες που βρίσκονται τα όρια της ανέχειας.

Βοηθάμε όπου μπορούμε και όπου μας δίνεται η ευκαιρία. 
  Όποιος ξεχωρίζει τους ανθρώπους με βάση την εθνικότητα και όχι με βάση τα όρια της εξαθλίωσης του λέγεται ρατσιστής και απάνθρωπος. 
Η φιλανθρωπία δεν έχει σύνορα. Ούτε μπαίνει στα υπόγεια των συνωμοσιών και του κάθε είδους συμφέροντος. Τα εν λόγω ξεπουλήματα είναι έργα πολιτικών που ουδεμία σχέση με φιλανθρωπία έχουν. 
Και στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να διαχωρίσω τη φιλανθρωπία από το ξεπεσμένο πλέον στα μάτια μου εθελοντικό κίνημα.
...............................................................................

Mg
Eimaste enas laos pou i prosfugia einai mesa stin istoria mas. H prosfugia gia mena den  exei xrwma kai thriskeia, den uparxoun diakriseis. Kapoioi xupnoun mai koimountai mesa se fovo kai bombardismoi otan den uparxei eirinj, den exoun mia monimh stegh panw apo to kefali tous gt anagkazontai na metakinountai sunexeia psaxnontas to anthrwpino dikaiwma ths eirinis. H giagia mou kai o pappous mou itan prosfuges apo tin apenanti akth, otan irthan edw , den itan euprosdektoi, par olon pou emathan politismo kai noikokurio tous ntopious edw, oi de ntopioi tous epikalousan "Peramatousoi" san brisimo. O de pappous mou metefere sunathrwpous me th varka tou pera dwthe kai itan apo tous ligous pou den plirwnotan, ekeinous kai ta adelfia tou. Ithikes axies.....auto exoume mathei apo tous progonous mas. Prosferoume gia na voithisoume dixws antallagmata.
Oso gia th ftwxeia twn Ellinwn, apo mikra paidia exoume didaxtei na voithame tous ftwxous kai mesa apo thn ekklisia mas kai mesa apo tin oikogeneia mas. Omws spania, kai einai sto xeri mas, tou kath enos, na proseggizoume kai ne voithame ena ftwxo thn imera, an pragmatika to theloume toso. Alla posoi  to kanoun?. Sigoura den boroume na allaxoume ton kosmo olo, alla gia auton ton ena, exoume kanei th diafora.
Opoios thelei na voithisei, tha to kanei me ton alfa i bita logo, to na paraponioumaste den kanoume th diafora. Allwste uparxoun kai dithen "ftwxoi" pou ekmetalkeuontai to kratos olokliro! ( epidomata, proores suntaxeis, forofugh, klp)
Ofeiloume tis ithikes axies pou pirame ws politistikh mas klironomia apo tous prosfuges progonous mas,  na tis metadwsoume sth nea genia gia na uparxei allhlegguh kai prosfora. Είμαστε ένας λαός που η προσφυγιά είναι μέσα στην ιστορία μας. 

Τώρα πως θα σταματήσει η πασαρέλα και πως δεν θα γίνουμε Αφρική... αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.. τώρα μάλιστα που η Ε.Ε. θα δώσει και 700 εκ ευρώ στις ΜΚΟ για το μεταναστευτικό τότε όχι Αφρική αλλά χειρότερα μας βλέπουμε να γινόμαστε....


Και κατά τα άλλα στη Λέσβο περιμένουνε οι ΜΚΟ να συμπληρώσουν την περίφημη  "φόρμα" που έχει βγάλει στον αέρα η Γ.Γ. Αιγαίου... αυτή που κανένας νόμος δεν επιβάλει στις ΜΚΟ να την υπογράψουν.. ναι κάπως έτσι θέλουν λέει να συμμαζέψουν την κατάσταση..

Και για να κλείσω θα σας παραπέμπω σε ένα άρθρο που έγραψε η Στέλλα Π πριν λίγες μέρες στο katarraktisvillage και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας!!

Περι φιλανθρωπίας εδω

Τέλος εκπομπής..........
Share:

3 σχόλια:

  1. Nikos Xenakis16/3/16 12:29

    Αναδιμοσίευση απο Pro News. Απαντά σε κάποιες απο τις ερωτήσεις σου.
    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
    Ενας από τους πιο γνωστούς και με εξαιρετικά καλές πηγές στο Κρεμλίνο, Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov από το περασμένο φθινόπωρο είχε προβλέψει με εξαιρετική ακρίβεια το τι θα συνέβαινε με την προσφυγική και λαθρομεταναστευτική κρίση και "δείχνει" τις ΗΠΑ ω βασικές υπεύθυνες για την οργανωμένη "εισβολή" προσφύγων-λάθρο στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη.

    Και θέτει ερωτήματα τα οποία απλά δεν απαντώνται από κανέναν

    Μεταξύ των προσφύγων και των λάθρο 4.000 μαχητές του ISIS (όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το pronews.gr) οι οποίοι στην συνέχεια θα δημιουργήσουν ισλαμιστικούς ένοπλους πυρήνες με σκοπό τον έλεγχο της Ευρώπης από αμερικανικά κέντρα εξουσίας.

    Τι άλλαξε από τότε; Οι χώρες της Ευρώπης μετά τις μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έκλεισαν τα σύνορά τους σταδικά και εγκλώβισαν την απελπισμένη και οργισμένη μουσουλμανική μάζα στην Ελλάδα.

    Παρακολουθήστε προσεκτικά την ανάλυση του Nikolai Starikov. Λέει πολλά...:
    "Πάντοτε υπήρχε μια διαδικασία για να αποδείξει κάποιος ότι είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά,συνοριοφύλακες, σύνορα... όλα εξαφανίστηκαν. Μπορείς να μπεις σε μια βάρκα, μια σχεδία απο την Αφρική και την Ασία, κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα, ούτε αν αναζητάς πολιτικό άσυλο ή όχι, δε σου κάνουν τίποτα και μόλις μπεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.
    Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημοσια περιουσία.

    Περπατάνε από την Λαμπεντούζα μέχρι την Βουδαπέστη όπου καταλαμβάνουν σταθμούς τρένων και σπάνε τα βαγόνια των αμαξοστοιχιών απαιτώντας να πάνε εκεί που θέλουν.

    Σήμερα μάλιστα οι πρόσφυγες απαιτούν, που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν.

    Αν και η Ευρώπη κατέστρεψε την Συρία με αυτόν τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πρόσφυγες ότι της ζητάνε λόγω τύψεων.

    Το σύστημα παλαιότερα μετά την αίτηση ασύλου επέτρεπε την παραμονή του αιτούντα σε κάποια περιοχή μέχρι να αποφασισθεί εάν θα γίνει αποδεκτός ή θα απελαθεί.

    Τώρα αντίθετα γίνονται αποδεκτά όλα τα αιτήματα των προσφύγων που σημαίνει ότι κάποιος από ψηλά πιέζει τις αρχές της ΕΕ.

    Όπως συνέβη στον Γερμανό πρέσβη στην Ελβετία το 1917 που επέτρεψε στον Λένιν να ταξιδέψει μέσω γερμανικού εδάφους για να μπει στην Ρωσία.

    Δηλαδή να ξεχαστούν οι κανόνες και οι διαδικασίες και να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των προσφύγων. Κάποιος το κανόνισε αυτό και δεν είναι η ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχεια του άρθρου.
    Για να δούμε ποιος το οργάνωσε

    Παραβλέπουμε το ISIS και την Αλ Κάιντα καθώς αυτές υπάρχουν μόνο στον κόσμο των ΜΜΕ και με την μορφή ένοπλων ομάδων που πέρνουν όπλα και χρήματα και εκπαιδεύονται κάποιοι Βεδουϊνοι από την ΜΙ6 για αν κόβουν κεφάλια.

    Τι μένει; Κάποια μεγάλη δύναμη που αναγκάζει την ΕΕ να παραβλέπει τους κανονισμούς της.

    Είναι οι ΗΠΑ!

    Δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν στην ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

    Για να πας Αμερική χρειάζεσαι ένα υπερωκεάνειο ενώ στην Βρετανία είναι πολύ απλό.

    Αλλά δεν επηρεάζονται απο το προσφυγικό ενώ όλοι οι άλλοι καταρρέουν.

    Δείτε που πάνε όλοι. Δεν πάνε στην πλούσια Σ.Αραβία ή στο Κατάρ ή στο Μπαχρέιν όπου και έχουν την ίδια πίστη.Μέσα στους πρόσφυγες είναι πολλοί Άραβες αλλά και μη Άραβες. Οι Άραβες είναι ουσιαστικά μια εθνότητα αλλά δεν πάνε σε αυτές τις χώρες αλλά στην Ευρώπη.

    Που σημαίνει ότι είναι ένα οργανωμένο σχέδιο.

    Υποτίθεται ότι οι πρόσφυγες πληρώνουν κάποια χρήματα στους δουλέμπορους.

    Που τα βρίσκουν τα λεφτά εάν έφυγαν απο το βομβαρδισμένο σπίτι τους με ένα πουκάμισο; Ποιος τους τα δίνει;

    Οι δουλέμποροι δεν είναι φιλανθρωποι για να τους μεταφέρουν.

    Ποιος τους δίνει λεφτά λοιπόν;

    Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανδρών ανάμεσά τους σε ηλικία στρατιωτικής θητείας με ακριβά τηλέφωνα που σηκώνει λεφτά με κάρτες από ΑΤΜ.

    Από την Ουγγαρία μου είπαν ότι αυτό το κάνουν καθημερινά.

    Υπαρχουν αναφορές ότι υπάρχουν ανάμεσά τους 4.000 ισλαμιστές μαχητές. Μόλις μαθεύτηκε όλα τα ΜΜΕ το έπαιξαν, πως γνωρίζουν το ακριβές νούμερο;

    Είσαι το ISIS και πολεμάς ταυτόχρονα τον ιρακινό Στρατο, τον συριακό Στρατό, την Χεζμπολάχ και υποτίθεται ότι έχεις μόνο 20.000 μαχητές και έστειλες 4.000 στην Ευρώπη.

    Γιατί; Για να κάνεις τρομοκρατικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη.

    Σημαίνει ότι ολόκληρες ταξιαρχίες μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη γιατί;

    Αργότερα θα τους συνοδεύσουν και οι συγγενείς.

    Είναι πολύ καλά οργανωμένοι, στην Βουδαπέστη κάποιοι χούλιγκαν τους έκαναν επίθεση με πέτρες και αυτοί απάντησαν με αντεπίθεση. Υποτίθεται ότι είναι απελπισμένοι πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα και όμως έχουν την δύναμη για να απαντήσουν οργανωμένα σε οργανωμένες επιθέσεις.

    Όλα λοιπόν είναο οργανωμένα. Τους δόθηκαν χρήματα, και στην Γερμανία έφτασαν 200.000 πρόσφυγες μέσα σε μια εβδομάδα και οι Γερμανοί απλά εκταμίευσαν για αυτούς 6 δισ.ευρώ.

    Άλλο παράδοξο: Τα ΜΜΕ εμφανίζονται όταν πνίγονται πρόσφυγες, ποτέ κατά την διάρκεια της πορείας τους.

    Ξαφνικά εμφανίστηκε το ISIS και ο κόσμος έτρεξε να ξεφύγει από αυτό όχι από τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ

    Και όμως όταν πεθαίνουν πρόσφυγες στην διαδρομή όλη η Δύση φωνάζει να βοβμαρδίσουμε τον κακό Μ.Άσαντ που πολεμάει το ΙSIS.

    Εκμεταλεύονται ότι μπορούν και έχουν δημιουργήσει μια εναλλακτική πραγματικότητα.

    Έτσι λοιπόν οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ τόσο όσο να την κρατάει υποχείριο όχι για να την καταστρέψει γιατί την θέλει σύμμαχο εναντιον της Ρωσίας και της Κίνας.

    Αν ήθελαν έλυναν το θέμα πολύ εύκολα. Φερ'ειπείν φτάνουν πρόσφυγες από την Λιβύη στην Λαμπεντούζα. Τάισέ τους, πλύντους και επέστρεψέ τους πίσω την άλλη μέρα. Ξανάρχονται; Ξανά την επόμενη ημέρα, θα ξαναπληρώσουν ξανά για δεύτερη και τρίτη φορά; Με τι λεφτά; Ποιος πληρώνει για αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια
    Στην Ουκρανία ο κόσμος στο Κίεβο ήθελε να ενταχθεί στην Ευρώπη. Δεν ακυρώθηκε όμως η βίζα για τους Ουκρανούς πολίτες. Αν το κάνουν για τους Άραβες γιατί όχι για τους Ουκρανούς; Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να

    συγκεντρωθούν 100,000 και με πορεία φωνάζοντας να περάσουν τα πολωνικά σύνορα.

    Οι Πολωνοί συνοριοφύλακες με τη μέχρι τώρα πρακτική απλά θα κάνουν στην άκρη, θα δέσουν τα σκυλιά τους και θα τους αφήσουν να περάσουν.

    Τότε αυτό το πλήθος απλά θα περπατήσει μέχρι την Βαρσοβία.

    Εκεί θα καταλάβει τον σταθμό των τρένων και θα απαιτήσει να μεταβεί στο Βερολίνο

    Γιατί επιτρέπεται την μεταφορά των Σύρων και όχι των Ουκρανών να πάνε στην Βαρσοβία και από εκεί στο Βερολίνο που άλλωστε το απαιτούσαν αυτό και ισχυρίζονται ότι έχουν την ίδια κουλτούρα αν και είναι γνωστό ότι η Ουκρανία έχει γαλουχηθεί μέσα στον ρωσικό πολιτισμό (οι ανατολικοί Ουκρανοί είναι ρωσικής καταγωγής ενώ οι δυτικοί Ουκρανοί είναι πολωνικής, ρουμανικής,γερμανικής και ουγγρικής καταγωγής)

    Πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι τέτοοιο; Όχι οι Πολωνοί θα απελευθερώσουν τα σκυλιά και θα ρίξουν καπνογόνα και δακρυγόνα για να τους διαλύσουν.

    Έτσι λοιπόν έχουμ ετο εξής οξύμωρο: Στην Πολωνία το σύστημα δουλεύει ενώ στην υπόλοιπη ΕΕ δεν δουλεύει, γιατί;

    Γιατί τώρα υπάρχει ανάγκη να μεταφερεθεί κόσμος από ένα μέρος σε ένα άλλο, τόσο απλά.

    Ο λόγος που θέλουν την ΕΕ πιο αδύναμη είναι γιατί οι Αγγλοσάξωνες Αμερικάνοι θέλουν πάντα οι σύμμαχοί τους να είναι πιο αδύναμοι από τους ίδιους.

    Μόλις η Γερμανία έγινε ισχυρή τότε οι ΗΠΑ οργάνωσαν μια τετοια επιθεση

    Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα κύματα των προσφύγων κατευθύνονται μόνο σε μία χώρα, μόνο εκεί θέλουν να καταλήξουν.

    Και η Αυστρία και η Γαλλία έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο αλλά δεν πάνε εκεί

    Δείτε μόλις πριν μερικούς μήνες η Γερμανία υπέγραψε με την Gasprom συμφωνία για τον Νοrd Stream που θα καταλήγει το ρωσικό φυσικό άεριο; Στην Γερμανία, όπου και θέλουν να καταλήξουν και οι πρόσφυγες.

    Ακολουθούν το αέριο δηλαδή, φοβερή σύμπτωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts