Ναρκωτικά στα σχολεία; τι λες τώρα; δε γίνετε λέει..τι πίνεις λέω;; ~ katarraktisvillage

Ναρκωτικά στα σχολεία; τι λες τώρα; δε γίνετε λέει..τι πίνεις λέω;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Έλληνας διακινητής ναρκωτικώνδε γίνετε λέει , μια αθώα, μαμά, φίλη μου, ψαγμένη λέει με το σύστημα, δηλαδή ρε παιδιά πέφτετε από τα συννεφάκια......................δε θα συνεχίσω να σχολιάζω αυτό το θέμα γιατί δεν θέλω, γιατί ...μένω μόνο στο γιατί.....

Πριν λίγα λεπτά άκουγα στο ράδιο για ένα περιστατικό στο Βόλο που ένας πιτσιρικάς λιποθύμησε στην τουαλέτα από την χρίση χασίς.

Με μεγάλη απορία άκουγα να λένε διάφορες μπαρούφες , και θυμήθηκα ότι  πριν από λίγες ημέρες την  ιστορία ενός 14χρονου που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σοκάρισε το πανελλήνιο, καθώς ο έφηβος φαίνεται ότι διακινεί ναρκωτικά κερδίζοντας έτσι έως και μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο 14χρονος ξεκίνησε να κάνει τέτοιες δουλειές από τα 12 του, ενώ πλέον μπορεί να πουλήσει κοκαΐνη, χάπια ecstasy και τριπάκια σε όποιον τα αναζητήσει. Το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι αυτά τα ναρκωτικά τα πουλά σε σχολεία.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του ανήλικου dealer, οι μαθητές τον πλησιάζουν, έχουν τα δικά τους νοήματα για να επικοινωνούν. «Ζητούν τάλιρο», το οποίο προφανώς είναι η κάνναβη, ενώ αν αγοράσουν με των 10 ευρώ μπορούν να βρουν καλύτερες ποικιλίες ποιοτικά.

Ο ίδιος αγοράζει ένα κιλό χασίς γύρω στα 800-850 ευρώ. Μια φορά μάλιστα έβγαλε 1.000 ευρώ σε μια ημέρα, ενώ ένας καλός μήνας μπορεί να φτάσει τα 10.000 ευρώ σε έσοδα.

Όσο για το πως καταφέρνει να περάσει τα ναρκωτικά στο σχολείο, ο νεαρός αναφέρει ότι τα κρύβουν μέσα στους χώρους του σχολείου, στα τζάμια ή μέσα σε σακουλάκια που καλύπτει με φύλλα.

Τέλος, αναφέρεται στις συνθηματικές φράσεις που χρησιμοποιεί με όσους αγοράζουν τα ναρκωτικά, όπως π.χ. για την κοκαΐνη, την οποία αποκαλούν πέτρα.

Έτσι για την ιστορία δηλαδής...

Άιντε και καλό Φθινόπωρο 

μαζί με Νέλη Σταθακίδου.
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts