Παραμύθι για καλό σκοπό! ~ katarraktisvillage

Παραμύθι για καλό σκοπό!

Από την αρχή του μέχρι το τέλος, αυτό το δημιούργημα είναι ένα ΘΑΥΜΑ! Από τη στιγμή που μπήκε το «σποράκι» της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της και ως τώρα που το κρατάτε στα χέρι σας, δίνοντας ένα αντίτιμο για καλό σκοπό, βοηθώντας άλλους ανθρώπους, όλη αυτή η διαδρομή είναι ένα ΘΑΥΜΑ!

Να πιστεύετε στα Θαύματα και να τα δημιουργείτε!
Τις ημέρες των Χριστουγέννων, δύο καλικαντζαράκια αλλάζουν τη ζωή ενός φτωχού γέρο - Ζωγράφου. Ο ήρωας μας πίστευε στα θαύματα και ένα βράδυ, πριν κοιμηθεί έκανε μια ευχή: "Να γίνει ένα θαύμα". Και το θαύμα έγινε! Τα καλά καλικαντζαράκια, τα ξωτικά που βοηθούν τους ανθρώπους και τους φέρονται φιλικά, ανέβηκαν στη γη και έκαναν πλούσιο το φτωχό γερό-Ζωγράφο.

Γράφει η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου: 

Η Ειρήνη Ανδρούτσου έφερε σε όλους μας το θαύμα των Χριστουγέννων στα σπίτια μας και στις καρδιές μας. Ο Αστέριος Σαλτζίδης της ζήτησε να γράψει μια μικρή χριστουγεννιάτικη ιστορία για το blog του κatarraktisvillage.com κι εκείνη έγραψε ένα παραμύθι! 

Ως εικαστικός που είναι "ζωγράφισε"... αλλά με τις λέξεις αυτή τη φορά!!! Έπειτα, μέσα από την ιστοσελίδα BestNews.gr έδωσε την ευκαιρία σε μικροί και μεγάλους να διαβάσουν το παραμύθι της και να του δώσει εικόνα, ζωγραφίζοντας με πινέλα οι ίδιοι οι αναγνώστες αυτό που φαντάζονται!

Όλα τα έσοδα από το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα, διατίθενται για καλό σκοπό, για τον Φιλανθρωπικό οργανισμό Σκοπός Ζωής.


Η Ειρήνη Ανδρούτσου είναι ζωγράφος - εικαστικός και εκπαιδευτικός. Έργα της βρίσκονται σε μόνιμες συλλογές αλλά και στην μόνιμη συλλογή του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης τέχνης στην Θεσσαλονίκη. 

♥️ Όλα τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό στον οργανισμό Σκοπός Ζωής.

Το βιογραφικό της αριθμεί 11 σελίδες και παράλληλα με τα έργα τέχνης, διδάσκει ως εικαστικός σε μικρούς και μεγάλους!!! Αρθρογραφεί στο www.bestnews.gr, το μοναδικό site στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο με καλά νέα, χρήσιμες και χαρούμενες ειδήσεις.

Η καταγωγή της είναι από τις ακριτικές Οινούσσες. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Αγαπά να διαβάζει παραμύθια στον γιο της, τον πρίγκιπα της, τον μικρό Γιωργάκη.


Αλλά αυτή τη φορά

έγραψε η ίδια ένα παραμύθι για όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους: «Ο γέρο-Ζωγράφος των Χριστουγέννων και τα δύο καλικαντζαράκια» το οποίο είμαι μια παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού «Τα καλικαντζαράκια»,

των αδερφών Γκριμ.

Θερμές ευχαριστίες στη δημοσιογράφο Χρύσα Σαραντοπούλου και στο BestNews.gr, την ιστοσελίδα θετικών ειδήσεων που συνέβαλλαν να πάρει

σάρκα και οστά το παραμύθι.

Ευχαριστούμε τον Αστέριο Σαλτζίδη και το Katarraktisvillage.com 

για το «σποράκι» της ιδέας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μικρούς και μεγάλους ζωγράφους που με τις δημιουργίες τους έντυσαν το παραμύθι μας.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρία VES Company για την δωρεάν έκδοση του.

Υ.Γ  Όσοι θέλετε να παραγγείλετε το παραμύθι μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο Facebook Asterios Saltzidis ή στο viber (τηλ. 6977238951).  

Η Τιμή του είναι 8 ευρώ!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν αλλά η μαγεία για τα παιδιά παραμένει!

Θα λατρέψετε αυτό το παραμύθι!

Οι ζωγραφιές των παιδιών και των μεγάλων είναι καταπληκτικές!

Και εδώ μην κάνετε τσιγκουνιές... κοινοποιήστε το άρθρο να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας!

Με εκτίμηση Σαλτζίδης Αστεριος και katarraktisvillage!

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts