Εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου στο Αγιο Γάλας! Απίστευτη κατάσταση! ~ katarraktisvillage

Εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου στο Αγιο Γάλας! Απίστευτη κατάσταση!

Ευχάριστη έκπληξη ήταν που μας υποδέχτηκε στην Βολλισό ο υπεύθυνος του Πολυχώρου Αγιο Γάλας ΝίκοςΓεωργούλης!! Και μετά από έναν απολαυστικό καφέ, κάτι κρέπες και τους απίθανους λουκουμάδες που μας κέρασαν στην καφετέρια του Ζίκου, άρχισε η ξενάγηση από το υπέροχο σχολείο στα Νεννητούρια, εκεί θυμηθήκαμε όλοι οι μεγάλοι τα παιδικά μας χρόνια!
Θα δείτε φωτογραφίες από τον πολυχώρο, από το σπήλαιο, την παναγία Αγιογαλούσενα, το φαγητό σερβίρετε κάτω από τα πλατάνια δίπλα στον ποταμό, και την πηγή να τρέχει με πόσιμο νερό....
Η μικρή μας φίλοι ξετρελάθηκαν.. δεν ερχόταν ούτε για φαγητό.

Ξετρελάθηκαν τόσο πολύ που είχαμε στο πρόγραμμα και γαιδουροκαταστάσεις αλλά ο άνθρωπος με τα γαϊδουράκια περίμενε 2 ώρες..... βαρέθηκε και έφυγε... βέβαια τα ψάχναμε μετά   ...... !
Το ζήτημα είναι και να το ξέρετε όσοι μας διαβάζετε όταν είναι να πάτε εκεί πάνω ξεχάστε τα ρολόγια σας, και μην δώσετε ώρα αναχώρησις είναι τόσο υπέροχα που θα με θυμηθείτε! 


Όσο για το φαγητό να γλείφετε τα δάχτυλα σας... Που εδώ φίλε Νίκο θα το πωωωωωωωω δεν μπορεί


ρε φίλε να με αφήνεις χωρίς κατσικάκι κοκκινιστό εεεεεε...εκεί που δεν τους άρεσε το κατσικάκι, μιλάω τώρα για πολλούς δικούς μου που μου λέγανε διάφορα...  να έρθεις και να μου πεις δεν έχει άλλοοοοοο και φάγανε από 2 και τρεις μερίδεςςςςςςςς !!!

Που σε είχα ειδοποιήσει 23 μέρες νωρίτεραααααα...


Τέλος πάντων όλα ήταν υπέροχα παιδιά! και σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα!! 

Απολαύστε τώρα τις φωτογραφίες!!

Τι είναι αυτό ρωτάει μια μικρή! Για τον Αστέριο ήταν ότι πρέπει λέει ο ΔάσκαλοςΕδώ είναι το απόλυτο ευλογημένο Αγιο Γάλα!! ..μάθετε εκεί την συνέχεια!!Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts