Ανοιχτή πρόσκληση Κ.Φ. "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ" στις Οινούσσες ~ katarraktisvillage

Ανοιχτή πρόσκληση Κ.Φ. "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ" στις Οινούσσες

Ανοιχτή πρόσκληση είχαν σήμερα οι κάτοικοι των Οινουσσών από τον Κυβερνήτη της Κανονιοφόρου "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ" Πλωτάρχη Π.Ν. ΤΣΙΟΥΦΛΙΑ Βασίλειο να επισκεφθούν το πλοίο που βρίσκεται αγκυροβολημένο στο λιμάνι του νησιού και περιπολεί στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Οινουσσών φυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορά μας. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε μεγάλος αριθμός κατοίκων του νησιού, μικροί μαθητές, αλλά και σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού. Από τις

αρχές παρευρέθησαν ο Δήμαρχος του νησιού καπτα Στέφανος Βογιατζής με σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλωτάρχης Λ.Σ. ΜΑΡΓΑΡΗΣ Ιωάννης με τους βαθμοφόρους της Σχολής, ο Προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού Οινουσσών Επικελευστής Λ.Σ. ΦΩΤΕΙΝΟΣ Σταμάτιος, ενώ το παρόν έδωσε και ο Επίτιμος Αρχηγός Λιμενικού Σώματος Ναύαρχος Λ.Σ. (ε.α) ΤΣΙΑΔΗΣ Δημήτριος. Ανταποδίδοντας σχετική χειρονομία του Κυβερνήτη ο Διοικητής της Σχολής επέδωσε στον προαναφερόμενο το θυρεό της ΑΕΝ Οινουσσών ευχαριστώντας στο πρόσωπό του όλο το πλήρωμα της Κανονιοφόρου για τις υπηρεσίες που παρέχουν στην πατρίδα και ιδίως για τη φύλαξη των ανατολικών συνόρων των Οινουσσών. Ο Κυβερνήτης τον ευχαρίστησε σημειώνοντας τη συγγένεια του Πολεμικού Ναυτικού με το Εμπορικό Ναυτικό, καθώς και των Αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού που αποφοιτούν από τη Σχολή Πλοιάρχων με τους αντίστοιχους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού. Στη συνέχεια επέδωσε στο Δήμαρχο του νησιού τον θυρεό της Κανονιοφόρου ευχαριστώντας τον για τη φιλοξενία, αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή του σε οτιδήποτε χρειαστούν. Να σημειωθεί ότι υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: 

























































Share:

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο και τους κατοίκους των Οινουσσών γι τη ζέστη φιλοξενία στο όμορφο νησί τους κάθε φορά που το πλοίο μας βρίσκεται εκεί.
    Το πλήρωμα και ο Κυβερνήτης της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts