Στα Σκόπια στις 5 και 6 Νοεμβρίου η σχολή D ART POINT !!


Πριν λίγες μέρες μας κάλεσε μία φίλη να πάμε να την δούμε να χορεύει σε μία εκδήλωση, εκεί λοιπόν ξανά συναντηθήκαμε με την δασκάλα χορού την κ Μαργαρίτα που έχουμε κάποια χρόνια γνωριμίας και έχουμε κάνει και χορευτικά μαζί!!!!! Να μην σας τα πολυλογώ μιλήσαμε λίγο, και είπαμε να τις κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα ! Διαβάστε παρακάτω...

Στα Σκόπια λοιπόν που μαζί με τον Νίκο και την Μαργαρίτα θα ταξιδεύσουν άλλα δύο ζευγάρια που έχουν πετύχει.... Η σχολή χορού D ART POINT, ξεκίνησε την πορεία της το 2013.Το 2013 σύστησε πρώτη στο Χιακό κοινό, τον κοινωνικό χορό και την συνήθεια των antigravity.

Η σχολή D ART POINT είναι αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. , Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΙ.Σ.Χ. και της IDO (International Dance Organization).

Η Μαργαρίτα Καμαράτου είναι δασκάλα της IDTA (International Dance Teachers Accotiation) και πρώτη Ελληνίδα AERIAL FITNESS/FLEXIBILITY INSTRUCTOR Της X-POLE .

Αυτά τα τρία χρόνια πορείας ήταν ανοδικά ,πετυχαίνοντας πολλές διακρίσεις και αναγνωρίσεις. Στις πρώτες συμμετοχές της 


σχόλης, το 2016, σε πανελλήνιους εθνικούς και μεσογειακούς αγώνες, οι μαθητές της D ART POINT κατάφεραν να πετύχουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις, ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουμε: την 1η θέση στο εθνικό πρωτάθλημα IDO και μεσογειακό


  κύπελλο, που κατέκτησαν ο Νίκος Γιακούμας και η Μαργαρίτα Καμαράτου στην κατηγορία ACROBATIC DANCE ADULT DUO, αλλά και η ομάδα της σχολής στην κατηγορία ACROBATIC DANCE ADULT SMALL GROUPS.

Aυτές οι πρώτες θέσεις είχαν διπλή σημασία για τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς, δεν αποτέλεσαν μόνο τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη αλλά και πρώτες Ελληνικές συμμετοχές –παρουσιάσεις –προτάσεις συγκεκριμένης μεθοδολογίας ακροβατισμού.

Η D ART POINT λοιπόν παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όχι μόνο μια διαφορετική πτυχή του ακροβατισμού που απευθύνεται σε ανθρώπους-αθλητές που δεν έχουν κάνει ρυθμική ή ενόργανη από τα 4 τους .Ακροβατισμός λοιπόν για όλους.

Αυτήν την Ελληνική συμμετοχή επιβράβευσε η χώρα των Σκοπίων χαρίζοντας ένα βραβείο, στους αθλητές και προπονητές της ομάδας, Νίκο Γιακούμα και Μαργαρίτα Καμαράτου, καλύπτοντας τα έξοδα, έτσι ώστε να παρευρεθούν στον ανοιχτό διαγωνισμό των Σκοπίων στις 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Εθνικής Όπερας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που θα συμμετέχουν 2000 αθλητές από όλες τις χώρες της Ευρώπης και η D ART POINT θα είναι εκεί να αντιπρωσοπεύσει την Χίο μας και την Ελλάδα.


σημαντικές διακρίσεις, Δημήτρη Κούτη και Έυη Κατσογιάννη (1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα IDO και 3η θέση μεσογειακό κύπελλο IDO) και Γιώργος Καμαράτος και Ελίνα Ποτήρη (2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα IDTA και 3η θέση στο μεσογειακό κύπελλο IDO).


Στο ενδιαφερόμενο κοινό, επισημαίνουμε ότι το μάθημα PARTNER ACROBATICS παραδίδεται εβδομαδιαίως από τον Νίκο και την Μαργαρίτα στην σχολή χορού D ART POINT και εκτός από τα τμήματα ADULT, από πέρυσι λειτουργεί και το τμήμα JUNIORS /CHILDREN.

Τον Νίκο και την Μαργαρίτα μπορείτε να τους βρείτε στην σχολή χορού D ART POINT, Αλατίου 32,στην Χίο και στα τηλέφωνα 2271 0 25021.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα παιδιά.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ενημερωθήτε για νέες αναρτήσεις.

Blog Archive

Recent Posts