Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου Δελτίο Τύπου ~ katarraktisvillage

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου Δελτίο Τύπου

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου, τιμά το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, τη μνήμη του
αειμνήστου Υποσμηναγού (Ι) Στυλιανού Παναγυφτόπουλου, στις 11:00 το πρωί με επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη Λεωφόρο Ενώσεως.          


             
Καλούμε τις Αρχές το τόπου μας, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, τα ΜΜΕ, τα Μέλη του Συνδέσμου, αλλά και τους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου χειριστού.


Λίγα λόγια για τον Υποσμηναγό Στυλιανό Παναγυφτόπουλο.


Γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1966. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων(τμήμα Ιπταμένων) το Σεπτέμβριο του 1984 και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988 με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού(Ι). Υπηρετούσε στην 342 ΜΠΚ (Μοίρα Παντός Καιρού) της 114 Πτέρυγας Μάχης.


Την 7η Νοεμβρίου 1994 και ώρα 2.20 το μεσημέρι, καθώς εκτελούσε πτήση σε προγραμματισμένη άσκηση με αεροσκάφος Mirage F-1CG στη διαδρομή Τανάγρα-Λέσβος-Χίος συντρίβεται λίγα μέτρα από τη παραλία στη Λεωφόρο Ενώσεως στο ύψος της Βίλας Μίχαλου.  Άφησε πίσω τη σύζυγο του και των λίγων ετών γιο του, που και 


εκείνος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων(τμήμα Μηχανικών) και είναι πλέον Υποσμηναγός(Μ) της ενδόξου Πολεμικής Αεροπορίας μας.

Από το ΣΕΑΝ Χίου
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts