Η ΑΕΝ Οινουσσών παρούσα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Χίου χθες και σήμερα! ~ katarraktisvillage

Η ΑΕΝ Οινουσσών παρούσα στις εορταστικές εκδηλώσεις της Χίου χθες και σήμερα!

Στα πλαίσια εορτασμού για την απελευθέρωση της Χίου, το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου, στην Ι.Μ Χίου έγινε μέγας εσπερινός και εν συνεχεία λιτανεία στους δρόμους της Χίου της εικόνας της Παναγίας Σουμελά και της εικόνας των εορταζόντων Αγίων, Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου. Στον εσπερινό και εν συνεχεία
στη λιτανεία, μεταξύ άλλων συμμετείχε και άγημα σπουδαστών της ΑΕΝ Οινουσσών, τιμώντας τους πολιούχους Αγίους της Χίου, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία τους.
Οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι από το χθεσινό άγημα των σπουδαστών:


Εντυπωσιακή ήταν για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή των σπουδαστών της ΑΕΝ Οινουσσών στην μεγαλειώδη παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου στην πόλη της Χίου. Οι σπουδαστές της ΑΕΝ, αφού παρέλασαν στις Οινούσσες, μεταφέρθηκαν με το Ε/Γ-Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ στη Χίο, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Οινουσσών.
Η εμφάνιση τους, σε αριθμό τριπλάσιο της πρώτης φοράς πέρυσι, καθώς παρέλασαν 75 σπουδαστές, ήταν άψογη, απέσπασαν τα χειροκροτήματα όλων των παρευρισκομένων και τον θαυμασμό.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή παρέλαση τους στη Χίο:





















Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts