Το Ίδρυμα Πολιτισμού Ανδέας Λεντάκης & οι Λέσβιοι ~ katarraktisvillage

Το Ίδρυμα Πολιτισμού Ανδέας Λεντάκης & οι Λέσβιοι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ίδρυμα Πολιτισμού Ανδέας Λεντάκης
Εορταστικό 5ήμερο Χριστουγέννων με αφιέρωμα στη Λέσβο

Το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης», η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ, ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης (Aθήνας) και ο Σύλλογος "ο Πολιχνίτος Λέσβου", σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 16.00 - 18.30 στα γραφεία του Ιδρύματος, Αγίων Ασωμάτων 47 (& Πειραιώς) – Κεραμεικός (πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Θησείου), στην έναρξη του εορταστικού 5ήμερου Χριστουγέννων με αφιέρωμα στη Λέσβο (7-11 Δεκεμβρίου).

Πρόγραμμα Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου

16.00: Οπτικοακουστική περιήγηση στο νησί των Ποιητών, από την Ταξούλα Ζάχου. Ήθη κι έθιμα αλλά και γαστρονομικός πλούτος της Λέσβου, τον οποίο θα απολαύσουμε και θα γευτούμε παρέα.
17.00: Τη γιορτή θα συμπληρώσει στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Πολιχνιατών Λέσβου, με χοροδιδάκαλο τον Μιχάλη Βουβέλλη.

Όλες τις ημέρες της εορταστικής αγοράς (bazaar) θα υπάρχουν προς δοκιμή και πώληση προϊόντα από τη Λέσβο αλλά και το Βόρειο Αιγαίο, με επιμέλεια του καταστήματος "Περί Λέσβου".

Η συνεργασία του Ιδρύματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» με την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) αλλά και το Ινστιτούτο των Ελληνικών Μύλων (ΙτΕΜ), το οποίο θα παρουσιάσει προβολή για τους ανεμόμυλους, έγινε εφικτή λόγω της πολυετούς γνωριμίας και συνεργασίας της προέδρου του Ιδρύματος Φωτεινής Λεντάκη, με τον πρόεδρο της ΟΛΣΑ και Γενικό Γραμματέα του ΙτΕΜ, Νεκτάριο Βακάλη, στο Δ.Σ. του Φεστιβάλ Βράχων Βύρωνα-Υμηττού. Παράλληλα το ίδρυμα Λεντάκη και το Ινστιτούτο των Μύλων εδρεύουν στην Αγίων Ασωμάτων σε διπλανά κτίρια τα οποία έχει παραχωρήσει το υπ. Πολιτισμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του εορταστικού πενθημέρου στην αφίσα.

Εορταστική αγορά 7-11 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας:

Εγκαίνια Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 10:30 π.μ.- 7:00 μ.μ.
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 10:30 π.μ.- 7:00 μ.μ.
Δευτέρα 9 - Τετάρτη 11 10:00 π.μ.- 4:00 μ.μ.

Οδός Αγίων Ασωμάτων 47 (& Πειραιώς) – Κεραμεικός (πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Θησείου)
Τηλ.: 210-3226054 και 210-3226075

Με χαρά περιμένουμε να τιμήσετε με την παρουσία σας και να στηρίξετε έτσι τις προσπάθειές προώθησης του πολιτισμού και της παιδείας, που αποτελούν βασικούς στόχους των διοργανωτών.
Τιμώμενο νησί η ΛΕΣΒΟΣ.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts