Βρες τη χαρά μέσα στο σπίτι!!! ~ katarraktisvillage

Βρες τη χαρά μέσα στο σπίτι!!!

Αγαπημένοι μου φίλοι, όλοι περνάμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Το να σε κλείνουν μέσα στο σπίτι επ αόριστον, δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, άλλα αφού συνέβει ας δούμε μαζί τη θετική πλευρά της κατάστασης αυτής κι ας προσπαθήσουμε να βρούμε πράγματα να κάνουμε για να περνάνε οι ώρες μας πιο ευχάριστα.
  

Η θετική πλευρά μέσα από απλά πραγματάκια!


Έχουμε άπλετο χρόνο για ξεκούραση! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πάντα και καλό θα ήταν να το θυμόμαστε αυτό. Γι' αυτό ας δούμε το διάστημα αυτό σαν την ιδανική περίοδο για να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για ένα πιο δυναμικό αύριο!

Μπορούμε να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα! Αυτές τις μέρες έχουμε άπλετο χρόνο να εξασκήσουμε ή να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας! Μουσική, χορός, αθλητισμός, σχέδιο, τραγούδι, μαγειρική, κηπουρική και πολλά πολλά ακόμα!

Επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να περιποιηθούμε τους ανθρώπους που αγαπάμε με τον τρόπο που πάντα επιθυμούσαμε αλλά δεν προλαβαίναμε!

Ερχόμαστε πιο κοντά! Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου ουσιαστικά και ποιοτικά χωρίς να σε καταβάλει η κούραση από μια εξαντλητική ημέρα ή να είσαι με το ρολόι στο χέρι να προλάβεις την επόμενη δουλειά...

Ας δούμε τώρα λοιπόν και κάποιες ασχολίες για μέσα στο σπίτι!
  • Αρχικά, κλείστε την τηλεόραση και μην επηρεάζεστε απ' όλη αυτή την καταστροφολογία που μόνο στόχο έχει να μας φοβίσει! 
  • Καλή η ενημέρωση αλλά με μέτρο! Δείτε κάποια σειρά, μια ταινία, ίσως και κάποιο βιντεάκι στο you tube και βρείτε πάλι τη χαμένη σας χαρά! Τέτοιες στιγμές μόνο αισιοδοξία χρειάζεται! αισιοδοξία και υπευθυνότητα!  
  • Φτιάξτε το σπίτι σας! Οργανώστε ντουλάπια, συρτάρια, αποθήκη. Ξεσκονίστε τη βιβλιοθήκη σας, βάψτε το δωμάτιο που αναβάλλεται συνεχώς λόγο χρόνου, κάντε μια μικρή ανακατάταξη των επίπλων για να δείχνει το σπίτι διαφορετικό και τέλος ασχοληθείτε επιτέλους με τη βεράντα σας...σίγουρα με μια μικρή τροποποίηση θα δείχνει πολύ πιο όμορφη!
Παίξτε με τα παιδιά σας και τον άντρα σας! Αγκαλιαστείτε και απολαύστε αυτές τις στιγμές γιατί είναι πολύτιμες. Η οικογένεια έτσι έρχεται πιο κοντά και δένεται ακόμα πιο πολύ! 
Ανακαλύψτε τα νέα trends...εγώ τώρα τελευταία έμαθα το tic-tok και έχω γελάσει πάρα πολύ και κάπως έτσι κόλλησα και τον άντρα μου (στο γέλιο όχι στο tic toc, γιατί το χαμόγελο είναι μεταδοτικό)! 
Δεν σας κρύβω ότι μπήκα κι εγώ στο πειρασμό να κάνω ένα βιντεάκι και διασκέδασα πολύ!



































Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts