The Walk ..Διεθνές project !!! ~ katarraktisvillage

The Walk ..Διεθνές project !!!

"Το ταξίδι της Αμάλ'. Μια κούκλα 3,5 μέτρα ονόματι Αμάλ , με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κοινωνιών.

Οι ημερομηνίες που θα δείτε για την έναρξη του προγράμματος, προφανώς, δεν μπορούν να ισχύσουν λόγω των συνθηκών. Ήδη συζητιέται για τέλη καλοκαιριού-αρχές φθινοπώρου, αλλά και πάλι όλα θα εξαρτηθούν από τις διεθνείς εξελίξεις.
Η οργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει, γίνονται εργαστήρια και σεμινάρια (ήδη έχουν γίνει τρία και, αν γίνουν και άλλα, θα σας ενημερώσω) και ότι η έναρξη θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες.

Όποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη Χίο μπορεί να απευθυνθεί στην κ Μαρία Ρεβελάκη, για περισσότερες πληροφορίες. Μαρία Ρεβελάκη mariarevelaki@yahoo.gr και στο τηλέφωνο 6974047508. 

Όσοι ενδιαφέρεστε για την πόλη σας, δείτε τους παρακάτω συνδέσμους.

* Διεθνές project !!!

Μέσα στους επόμενους μήνες (κορωνοϊού επιτρέποντος) θα "ξεκινήσει" από τη Συρία, με προορισμό την Αγγλία,
μια κούκλα 3,5 μέτρα ονόματι Αμάλ , με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κοινωνιών στο θέμα των προσφύγων.

* Η κούκλα θα περάσει από διάφορες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Χίος (ήδη συνεργάζεται με την κεντρική οργάνωση το Chios Music Festival).
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, επίσης, προετοιμάζονται ποικίλες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις (διά του Πανελληνίου Δικτύου του Θεάτρου στην Εκπαίδευση- αλλά όχι μόνο) από τις οποίες θα περάσει η κούκλα (μουσικές, θεατρικές, εικαστικές, κατασκευές κούκλας, κουκλοθέατρο κ. λ.π.).
* Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στο πλαίσιο του project αυτού θα υπάρξουν δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές νεανικών ομάδων:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής ΕΔΩ: (https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfW0_FD_Hci.../viewform)

Με την συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής δεσμεύεται η θέση σας στο σεμινάριο και o σύνδεσμος για την είσοδο στο ΖΟΟΜ
θα αποσταλεί στο στο email που δηλώσατε, δύο ημέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου
* ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α - «Μια Κάμερα για την Αμάλ» / (3 δίωρα)
* ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Β - «Ποια είναι αυτή η κούκλα;» / (3 δίωρα)
* ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Γ - «Η ιστορία σας σε κόμικς» / (2 τρίωρα).
To project ονομάζεται " The Walk " (Το Ταξίδι)και είναι ένα κινητό - περιπατητικό φεστιβάλ τέχνης, στο οποίο συμμετέχει μια πληθώρα κρατικών, ανθρωπιστικών και καλλιτεχνικών φορέων και θεσμών, τόσο από χώρες της Ευρώπης όσο και της Ασίας κάτω από την ομπρέλα και τον συντονισμό της οργάνωσης Good Chance από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σημαντικό κομμάτι της όλης πρωτοβουλίας είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα βήμα μπροστά» που θα λειτουργήσει παράλληλα με τις καλλιτεχνικές δράσεις του Ταξιδιού. Πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η μικρή Αμάλ θα φέρει σε επαφή νέους ανθρώπους μέσω προγραμμάτων δημιουργικής μάθησης, με απώτερο στόχο την δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου εκπαιδευτών, οργανισμών και ομάδων.
* Περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε όλο το project:

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts