Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ~ katarraktisvillage

Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έτσι για να ξεφύγουμε και βρισκόμενοι στο κλίμα του έρωτα της σοκολάτας και του εγκλεισμού, θα σας πω, πως το βλέπω εγώ, χαριτολογώντας βέβαια!!

 Ολα ξεκινάνε από την ημέρα που γεννήθηκα 14/02/1973!!  τότε βέβαια δεν γνωρίζαμε ακόμα η μάλλον δεν γιορτάζαμε τον Αγιο Βαλεντίνο..

 Τον μάθαμε όμως, οπότε από την μία έχω τα γενέθλια μου και από την άλλη, ε είμαι και Βαλεντίνος;!

 Και πάμε τώρα να συνδέσουμε και το όνομα μου, Αστέριος.

Ο Αστέριος λοιπόν, ένας από όλους ήταν και ένας δικαστής στην Ρώμη επί αυτοκρατορίας του Κλαύδιο.

Πριν διαβάσετε περί Βαλεντίνου παρακάτω σας εύχομαι να αγαπάτε και να ερωτεύεστε κάθε μέρα !!!

Επίσης πρέπει να σας ότι εγώ είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα μου, το κοριτσάκι μου, τους φίλους μου, την Μουσική, τον Αέρα, την θάλασσα, την βροχή, τα σύννεφα, τον ουρανό, τα λουλούδια, την εξοχή, τα ζώα, με τον ήλιο, έχω ένα θέμα όταν καίει!!

Και φυσικά με τον φίλο μου τον Jack (daniels) !!!

Ερωτευθείτε  παιδιάααα αυτό ακόμα δεν φορολογείτε !!!!.

Και σύμφωνα με έναν  θρύλο που λέει ότι ο Βαλεντίνος ήταν πρώην επίσκοπος του Terni, μίας πόλης στην νότια Umbria (έτσι λεγόταν τότε η κεντρική Ιταλία) και βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό, όταν ο δικαστής Αστέριος, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της Χριστιανικής θρησκείας τον έβαλε σε μία δοκιμασία.

Του παρουσίασε την τυφλή θετή του κόρη και του είπε ότι αν την κάνει να βρει το φως της θα έχει ότι ζητήσει. Πράγματι εκείνος αποκατέστησε την όραση της κόρης και ο δικαστής ταπεινωμένος τον ρώτησε τι θέλει να κάνει.

Ο Άγιος Βαλεντίνος του είπε να σπάσει μέσα σε τρεις μέρες όλα τα ειδωλολατρικά αγάλματα που έχει και στη συνέχεια να βαπτιστεί.

 Ο δικαστής το έκανε και στη συνέχεια βάπτισε και όλη του την οικογένεια, ωστόσο αυτή η μεταστροφή του μεγάλου δικαστή δεν άρεσε στον αυτοκράτορα Κλαύδιο, ο οποίος συνέλαβε τον Άγιο Βαλεντίνο τον καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού. Ωστόσο ο Βαλεντίνος επέζησε από τον λιθοβολισμό κι έτσι τον αποκεφάλισαν έξω από την πύλη της Flaminia στις 14 Φεβρουαρίου του 169.

Οπότε την ίδια μέρα πέθανε ο Βαλεντίνος, γεννήθηκα εγώ, ε και μου δώσανε και το όνομα του δικαστή. 

Λίγοι φαντασία χρειάζεται. Καλή η ονειροπολοια

Και όπως έγραψε και μια φίλη τα ανθοπωλεία άνοιξαν για μια μέρα, αλλά η μετακίνηση απαγορεύεται για να πας να την δεις.....

Διάβασα και χιλιάδες λόγους για ερωτευμένους να σας γράψω αλλά νομίζω ο καθένας μας έχει την δικιά του καψούρα και την δικιά του αγάπη, οπότε προσπέρασα το τι κάνει τον καθένα ερωτευμένο.

απλά ¨ το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο¨

 Happy Valentine's Day!


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts