"Δε με ξέρεις" μας λέει η μικρή Νεφέλη ~ katarraktisvillage

"Δε με ξέρεις" μας λέει η μικρή Νεφέλη

Είναι ευχάριστο να βλέπεις παιδιά να τα δίνουν όλα για την μουσική. Θα γνωρίσετε την Αθηνά Νεφέλη Βούκουνα, μέσα από μηνύματα που ανταλλάξαμε! 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο.
 Είμαι 22 ετών μας λέει και τα τελευταία 4 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι στη πόλη της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των σπουδών μου. 

Παράλληλα με τις σπουδές μου στο τμήμα Πολιτικών Επιστήμων ΑΠΘ, έχω σπουδάσει Μονωδία / Κλασσικό Τραγούδι.

Αυτή τη περίοδο κάνω Μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ και ταυτόχρονα ασχολούμαι ενεργά με τη μεγάλη μου αγάπη τη μουσική, καθώς εμφανίζομαι σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και έχω ξεκινήσει δειλά να ηχογραφώ τα πρώτα μου μουσικά κομμάτια.


Με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο και τεράστιο ενθουσιασμό, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το νέο μας τραγούδι με τίτλο "Δε με ξέρεις".
Με παιχνιδιάρικη vintage διάθεση και περίσσεια τσαχπινιά, προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε τη ρομαντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής...και να υπενθυμίσουμε με χιούμορ σε όλους αυτούς που κατά καιρούς μπορεί να έχουν υποτιμήσει τις δυνάμεις μας, ότι απλά "Δε μας ξέρουν"

Αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς του υπέροχους συνοδοιπόρους μου!

Και δίνει και τις ευχαριστίες της σε όλους τους συνεργάτες και συντελεστές του τραγουδιού!


✨Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το πολυεργαλείο Χριστόδουλος Κοτζαμπασούδης , που έντυσε με την υπέροχη μουσική του τους στίχους μου, έπαιξε μπουζούκι και ανέλαβε τη μίξη, το μάστερ, το programming (και ότι άλλο χρειάστηκε).




✨Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φανταστικούς μουσικούς και φίλους, Panos Vasvanis , Giannis Terzopoulos, Κώστας Βρωτσος, Kostas Batsilas, που όχι μόνο έπαιξαν μουσική, αλλά δέχτηκαν αγόγγυστα να συμμετάσχουν στο βιντεοκλίπ (και να υπακούν υπομονετικά σε όλα τα "κατ" που ειπώθηκαν.

✨Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αντρέας Ντισλής  Ελίζα Ντισλή  Λευτέρης Κοτζαμπασούδης , που κυριολεκτικά από το μηδέν,χωρίς κανένα μέσο και εξοπλισμό, έκαναν πράξη την τρελή μου επιθυμία να φτιάξουμε βιντεοκλίπ. 

✨Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Kostas Rempet Asker για τη διάθεση του χώρου των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ και στο Studio Stereo Cloud του Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων-Καταναλωτών Εστίασης & Διασκέδασης , με τους καταπληκτικούς του ανθρώπους ( Niki Konstantinou  Ilias Kalioras   Ονουφριος Παντης ) για την ηχογράφηση του τραγουδιού. 

Ελπίζουμε να σας αρέσει και να το αγαπήσετε, όσο και εμείς.

*Extra Bonus:Αν μείνετε ως το τέλος του βίντεο, θα ανταμειφθείτε με σκηνές πίσω από τις κάμερες, που αν μη τι άλλο μαρτυρούν ότι το διασκεδάσαμε.


Εμείς τις ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ζωή της σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στην μελέτη των πολιτικών φαινομένων που διάλεξε, των πολιτικών θεσμών, διαδικασιών και ανταγωνισμών γιατί οι κοινωνία μας μια οργάνωση την χρειάζεται!!

Όσο για το μουσικό της ταξίδι έχει αρχίσει και όπως ξέρουμε αυτό δεν τελειώνει ποτέ!!

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts