Έκτακτο.....Τα Καρδάμυλα φταίνε για τις Οινούσσες;; ~ katarraktisvillage

Έκτακτο.....Τα Καρδάμυλα φταίνε για τις Οινούσσες;;

Και ευτυχώς δηλαδή που κάναμε υπομονή με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος δυο και τρεις φορές την εβδομάδα, όλο το καλοκαίρι, προκειμένου αναβαθμιστεί το δίκτυο της ΔΕΗ και μπορούμε επιτέλους, σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, να απολαμβάνουμε στα σπίτια μας ρομαντζάδα με την οικογένειά μας τις πρώτες στάλες της βροχής.

Επ! Επ! Λάθος!
Ας το πάρουμε αλλιώς…

Μετά τις απανωτές και εκνευριστικές διακοπές ρεύματος, που αδικαιολόγητα είχαμε κάθε λεπτό για πολύωρο χρονικό διάστημα, τις δύο πρώτες μέρες της βροχής, ήρθε επιτέλους σήμερα τα ξημερώματα και μία συνεχόμενη δωδεκάωρη να μας ηρεμήσει από τα νεύρα βρε αδερφέ!

Την πρώτη μέρα των διακοπών ρεύματος οι υπάλληλοι της ΔΕΗ μας απάντησαν στο τηλέφωνο
λέγοντας ότι δεν ευθύνονται οι ίδιοι για τις τυχόν ατασθαλίες του ρεύματος, που μόνο στην περιοχή μας συμβαίνουν για άγνωστο και απροσδιόριστο έως εκείνη την ώρα λόγο, και πως, αν επιθυμούμε την αποκατάσταση της τυχούσας βλάβης, να αιτηθούμε στην υπηρεσία τους εγγράφως, αν και παρόλα αυτά υπάλληλο δεν πρόκειται να δουν τα μάτια μας για καιρό.

Τα ξημερώματα λοιπόν η κατάσταση απόγινε πια. Η διακοπή ρεύματος από τη μία τα ξημερώματα και έπειτα ήταν συνεχόμενη για δώδεκα ολόκληρες ώρες. Το κρύο τσουχτερό και απάντηση στα επίμονα τηλεφωνήματά μας καμιά. Ευτυχώς που η μπαταρία στο κινητό μας επέτρεψε για λίγο να 

επικοινωνήσουμε με τον έξω κόσμο, ώστε να μάθουμε επιτέλους πως και στα Καρδάμυλα επικρατεί το ίδιο χάλι και ίσως και χειρότερο και πως πιθανότατα η βλάβη στα καλώδια της ΔΕΗ  να προκλήθηκε εκεί με επιπτώσεις δυστυχώς και στο δικό μας νησί.

Ελλάς στο μεγαλείο σου!


Άραγε ο χειμώνας τι μας επιφυλάσσει; 



Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts