Ευχές από φίλους του katarraktisvillage! ~ katarraktisvillage

Ευχές από φίλους του katarraktisvillage!


Μανώλης Βουρνούς

Οι μέρες αυτές των Χριστουγέννων και τον παραμονών της νέας χρονιάς μας φέρνουν όλους μπροστά σε μία καινούργια αρχή. Μία αρχή της χρονιάς, μία αρχή του ημερολογίου, μία αρχή για τις δουλειές μας. Τώρα είναι ο καιρός για να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στη νέα αυτή χρονιά. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε εμείς και δεν περιμένουμε να μας δώσουν οι άλλοι. Αυτό που περιμένουμε να πετύχουμε εμείς και να μοιραστούμε με τους άλλους. Γιατί να το να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας, τις φιλοδοξίες μας, τις ανάγκες μας, το παρελθόν μας και το μέλλον μας είναι η βάση στην οποία είναι συγκροτημένη η κοινωνία μας. Αυτές λοιπόν τις μέρες, λίγο πριν μπει η νέα χρονιά ας σκεφτούμε τι είναι αυτό που θα πετύχουμε εμείς οι ίδιοι, χωρίς να είμαστε βάρος αλλά όφελος αυτής της κοινωνίας, του χωριού, του νησιού, της χώρας που ζούμε. Χρόνια πολλά σε όλους και ευχές για μία καλή χρονιά!

Δημήτρης Αδάμης

Μακάρι οι άνθρωποι να θυμηθούν ξανά την παιδική τους αθωότητα και να ξανα δημιουργήσουν κόσμους αγάπης και τρυφερότητας για όλο τον κόσμο,ξεκινώντας απλό τους δικούς τους ανθρώπους .Υγεία και χαρά και χαμόγελα παιδικά.
Ξεκινώντας από...
Φιλιά στη ΜΥΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΧΙΟ
Φιλιά σε όλους σας φίλοι μας


Κωσταντίνος Ανδρεάδης



Στέλλα Πετρίδου

Ας δώσουμε τις πιο ζεστές μας ευχές στους ανθρώπους που περνούν τούτες τις άγιες ημέρες στο νοσοκομείο. Υγεία φίλοι μου κι αγάπη να ζεσταίνει όμορφα τις καρδιές μας. Μόνο αυτό. 
Καλή Χρονιά!

Φωτεινή Λεοντσίνη

Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας!!
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη !
Και εύχομαι σε σένα Αστεριε ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου και να συνεχίσεις να μας ενθουσιάζεις και να μας εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου για ένα δημιουργικό και λαμπερό katarraktisvillage! Ευτυχισμένο 2018!


Δέσποινα Γιανουρή

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ katarraktisvillage! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, ΕΙΠΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ " ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ blog!", ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΧΕΡΙΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Λιτσα Λυκου !!

















Βασίλης Μυριακγος
Καλές γιορτές και χρόνια πολλά με επιτυχίες για το Katarraktisvillage!

Βασίλης Στούπος Πέρδικα Μάκρα
Χρόνια πολλά με ειρήνη,ευημερία και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Μαριάνα Κοκολάκη
Χρονια πολλα.Αστεριε καλες γιορτες!

Theofilos Aslanidis

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο! ΜΕ ΥΓΕΊΑ πάνω από όλα καλή Χρονιά να έχουμε\

Αννα Κλαδιά

❤Χρόνια πολλά υγεία και δημιουργία!!! Εύχομαι καλή συνέχεια στην αξιόλογη προσπάθεια ενημέρωσης που κάνει το katarraktisvillage για μια Χίο όπως πραγματικά της αξίζει!!! Να γίνουν προσπάθειες για επενδύσεις προσελκυσης επισκεπτών στον τόπο μας προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία και να δημιουργηθουν θέσεις εργασίας για τους νέους μας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ!!!

Αντώνης Τσατσαρώνης


























George Doulkeridis
ΑΡΕ ΡΕΠΌΡΤΕΡ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ!!!!

Katerina Avgitidoy



Σοφία Χατζαθανάση


Καλη χρόνια υγεια και χαρά σε όλο τον κοσμο! Ευτυχισμένο το νεο έτος!


Fulya Inceoğlu Omaç


καλα Χριστούγεννα με υγεια και πολλη αγαπη...Χρόνια πολλά


Στρατης Φεγκουδιωτης












Σαραντος Κωστίδης
















Δομνα Ζαφειροπουλου

❤Να υπάρχει αγάπη , επικοινωνία και συγγνώμη. Πόρτες ανοιχτές και ζεστασιά! Αν ζητούσα κάτι από το Αη Βασίλη θα ήταν μια δροσερή μανταρινάδα τα πρωινά και λικεράκι μαστίχα για τα βράδια μας. Και το δάκρυ της Χίου να είναι το μόνο που να μας αυλακώνει.

Athina Velissari

Ευχομαι απο την νέα χρονια να ζεστάνουμε τις καρδιές μας ο ένας για τον άλλον και να αντιστρέψουμε το κουτσομπολιό σε πραγματικό ενδιαφέρον !!! Χρόνια πολλά και ειρηνικά με πολλή αγάπη σε όλο τον κοσμο!!!!
❤
Makis Evaggelou
Efxes polles 🎁❤🎄❤🎄❤🎁



Εύχομαι Καλα Χριστουγεννα, Καλες Γιορτες, με πολυ Αγαπη, Υγεια, Ευτυχια, και Προσδοκια για ενα καλυτερο μελλον για ολους και ιδιαιτερα για τα παδια μας!!

Margarita Kamaratou

Καλα Χριστουγεννα και καλη Πρωτοχρονια με υγεία, χαρα και ευτυχια απο καρδιας! Είθε η νεα χρονια να ειναι άκρως δημιουργική και να μοιράσει αγαπη! Αυτο που λειπει απο τις μερες μας!


Ρένα Παγουδι Δαμίγκου.

Katarraktis Village Το 2018 να ταξιδέψεις....στους κόσμους που εχεις ονειρευτεί, στους κόσμους που ειναι προσδοκία ζωής!  Ευχή μου μια χαρούμενη,  δημιουργική, γεμάτη  προκλήσεις η Νεα Χρονιά με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές για όλους τους ανθρώπους!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts