Οκτωμβριανη - Ερωτανασταση ~ katarraktisvillage

Οκτωμβριανη - Ερωτανασταση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο..Είναι φθινοπωράκι..οι μεγάλες ζέστες πέρασαν , οι παραλίες , τα αντηλιακά αποτελούν παρελθόν-ωραία η καρύδα όμως , να ψάξω να βρω ένα body lotion με το άρωμά της για ενυδάτωση το χειμώνα που κοντοζυγώνει…τα μαγιό μπήκαν στη ντουλάπα , το ίδιο και τα στράπλες.. το μαύρισμα έχει σχεδόν φύγει , κάτι αδιόρατες γραμμές έχουν μείνει στο ντεκολτέ.. και μόνο εκεί.. ίουυ αυτό το τελευταίο ξεφλούδισμα πόνεσε..

Ένας έρωτας καλοκαιρινός κλαίει περιμένοντας σε κάτι βραχάκια και τρώγοντας πετροσωλήνες ..κάπου στην ξεροψημένη Ελλάδα για το άδοξο τέλος του και συ …
 Είσαι λοιπόν μπροστά στο ψυγείο σου και απενοχοποιημένα πια , ετοιμάζεσαι να το.. «ξεπλατίσεις»…μπα !! κάτι λάιτ απομεινάρια του πρόσφατου καλοκαιριού.. «μήτε που να τα αγγίξεις»..
Πιάνεις τα φυλλάδια για να παραγγείλεις , κάτι λιπαρό ,πολύ λιπαρό όμως , να ρθει το ξυγκάκι να κάτσει πάνω στα μαζεμένα λιποκύταρρα από το κολύμπι και την καλοκαιρινή σου διατροφή , να διογκωθούν και πάλι μανα μου,  να ξανασυστηθουμε..Τι φάση κι αυτή.. μέσα στο μαγιουδάκι –κορδονάκι και τα αέρινα φορέματά σου να μη σε γνωρίζουν ούτε οι παλιοί σου γνώριμοι…
Και κει που είσαι έτοιμη να δώσεις παραγγελία , σκεπτόμενη πόσο ωραία θα περάσει αυτός ο χειμώνας με παντόφλα , Netflix , πιζάμα με αρκουδάκια , σετάκι με σακακάκι..και τη γάτα σου να χουρχουρίζει… Ντριν!  Το κουδούνι..
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, ουρανός, δέντρο, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΑπορημένη ρωτάς …»ποιος ;;»   . « Ο Έρωτας» σου αποκρίνεται η φωνή απ έξω…ή μάλλον από μέσα σου.. Πιάνεις ψιλή κουβεντούλα πριν του ανοίξεις… Έρωτας ,λέει.. και δεν τα πάω καλά με Έρωτες κι Αγάπες… γι αυτό και δε συναντιόμαστε …μου λέει , του λέω , μου ξαναλέει , του ξαναλέω και… Δε θα του άνοιγα ..όχι αγάπες μου αλλά είπε «κάτι»  (βρήκε το αδύναμο σημείο μου.. Αχ ! Βαχ !) που με έκανε να του ανοίξω διάπλατα την «πόρτα»,    αυτό ήταν !!  Τι μου είπε ;;    παρακάτω η .. αποκάλυψη …
  «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..» . Ναι Σάκη μ, τα είπες εσύ αλλά εγώ η κακούλα είχα μείνει στα «μακαρόνια με τον κιμά»(3 κιλά έβαλα τότε να βλέπω το video clip  σου..) και δε σε ακολούθησα παρακάτω.. με παρέσυραν και κάτι φίλες Αρσακειάδες τότε να μη σε ακούω-ντεμέκ δεν είναι για το επίπεδό μας αυτά- και αυτόν τον ύμνο τον έχασα…Πληρώνοντας λοιπόν τις ενοχές μου-και ποτέ ξεχρεώνοντας- στον Σάκη αλλά και στον Έρωτα… δίνουμε το πρώτο μας.. ραντεβού σε τρεις μέρες.. είναι και βιαστικός ο Υπέροχός μου .. δεν περιμένει…!
Γενικός συναγερμός :  κοιτάζεσαι στον καθρέφτη… Τι μαλλί ;;  πώς συμμαζεύουν αυτή την αφάνα ;;  που είναι όπως σου λέει και η μάνα σου ; «..τφεκάς και βγαίνει πλί  από κει μέσα. .κρα κρα κρα»
Τι κάνεις με την πιζαμοαρκουδίσια σου περιβολή ;;
Αμ μέσα από τη πιζάμα ..εκεί να δεις.!. sloggy ..ολόκληρο και χαλαρό χωρίς λάστιχο , χωρίς ραφές…και τα συναφή…
Και το σπουδαιότερο :  Θέλεις αποτρίχωση τώρα…και  παντού .. να γίνει «θάλασσα γυαλί , στα μέρη του Μπαλί» (..if you know what I mean..).. νύχια πάνω , φτέρνες κάτω..
Συμβούλιο με αδερφή και φίλες κολλητές… « Να βάλεις φόρεμα ..»  . «..Όχι φόρεμα , παντελόνι στενό , θηλυκό αλλά να έχεις και άνεση κινήσεων , στο πλαίσιο της γενικής αμηχανίας της πρώτης φοράς…   Να κάθεσαι όπως θέλεις , βρε αδερφέ.. με κλειστά ή ανοιχτά ποδαράκια ή και σταυροπόδι ..αμέ !   πουκάμισο ή μπλούζα ;  ζακετάκι ή σακάκι ;;
Μαντήλι ή ένα εντυπωσιακό παντατίφ;; … παπούτσια ;;  τσάντα ;;   άρωμα ;; 
….Συνεχίζεται….


 Κωνσταντίνα Τυλιγάδα Τα λέμε!!
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts