Το Bloggeraki μου! Μας συναρπάζει ευχάριστα! ~ katarraktisvillage

Το Bloggeraki μου! Μας συναρπάζει ευχάριστα!


Για να σας πω την αλήθεια η μικρή μου φίλη και συνεργάτης μας στο katarraktisvillage Στέλλα Πετρίδου, το bloggeraki μου δηλαδή για εμάς!! ( Έχει να σας θυμίσω και το δικό της blog lyrides.blogspot )

Βρίσκετε τα τελευταία χρόνια σε μία τρελή ευχάριστη απρόσμενη πορεία που συνεχώς μας συναρπάζει. Ακούραστη, ονειροπόλα ...έτσι λοιπόν μετά τη συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό μυθιστορήματος των εκδόσεων Ελκυστής το έτος 2018 και αφού κατέλαβε τη δεύτερη θέση, η πολλάκις βραβευθείσα ποιήτρια Στέλλα Πετρίδου μας συστήνεται για πρώτη φορά σε λίγες μέρες ως συγγραφέας.

Το μυθιστόρημά της με τίτλο «Η αγάπη μπορεί» παρουσιάζεται αυτή την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, στις 18:00 μ.μ. στο καφέ Το Ρόδι (Μαγαζιωτίσσης 1-4), Χίος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Βαρβάρα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Οινουσσών «Οινόεσσα» και η συγγραφέας.




Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Πόπη Περάκη, σπουδάστρια ΑΕΝ.


Το πρωτότυπο αυτής της παρουσίασης είναι ότι μετά τις ομιλίες των ανωτέρω, θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι, με τίτλο: «Γυρίσματα Ζωής», βασισμένο στο μυθιστόρημα της συγγραφέως από την Ελένη Μουρκογιάννη, εκπαιδευτικό, θεατρολόγο, συγγραφέα.
 Στο εργαστήρι αυτό πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι καλεσμένοι, όπου με τη βοήθεια της θεατρολόγου θα πλάσουν από την αρχή την ιστορία της αγάπης.

Καλή συνέχεια bloggeraki μου σε ότι και εάν ετοιμάζεις .....!


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts