Νήσος Πάτμος Free Press ! & katarraktisvillage ! ~ katarraktisvillage

Νήσος Πάτμος Free Press ! & katarraktisvillage !

Μια ευχάριστη έκπληξη ζήσαμε στην Πάτμο, αυτή τη φορά αναφέρομαι ξεκάθαρα στο katarraktisvillage !! και εκεί που παρακολουθουσαμε το 8ο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στον Ιερό Ναό της αποκάλυψης με πλησιάζει ένας κύριος  και με ρωτάει είσαι ο Αστεριος από το katarraktisvillage ;  ο ίδιος! 

Μου λέει είμαι ο κ Ηλίας δημοσιογράφος , γράφω στο 
Νήσος Πάτμος free press και ήθελα να σε ενημερώσω μιας και βρεθήκαμε ότι έχω ανεβάσει άρθρο σου στο Νήσος Πάτμος πέρυσι τον Ιούλιο, δεν ανεβάζω από άλλους αλλά ήταν καταπληκτικό άρθρο, και έτσι το έβαλα, βέβαια δεν έβαλα όλα όσα έγραφες, αλλά τα ποιο σημαντικά μιας και είναι έντυπο και θέλω πολύ χώρο!!

Ετσι μέχρι που να μου στείλει την έντυπη μορφή μου έστειλε την ηλεκτρονική του μορφή και σας την παρουσιάζω!! Στην σελίδα 48

Και επίσης να σας πω με την ευκαιρία οτι 2.877 σελίδες έχουν αναδημοσιευση άρθρα του katarraktisvillage με στατιστικά μέχρι τον Μάρτιο του 2019. 


οκ Ηλίας ..θα τον δείτε με ένα κινητό στο χέρι να καταγραφει τα πάντα!! με είδε με την κάμερα και μου είπε από την ημέρα που βγήκε αυτό ( κινητό) δεν ξανα πήρα κάμερα στα χέρια!! καλή συνέχεια φίλε Ηλία και ευχαριστώ για την ενημέρωση!!
Το αρθρο που έβαλε ήταν το <<Πάτμος - Βιέννη - Χίος Διαδρομή με ένα Βιολί. Θεολόγος Μιχελλής>>



Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Theologos Michellis και Maria Anamaterou B, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, ποτό, πίνακας και εσωτερικός χώρος



  
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts