XM ...ΒΒQ Θα μας τρελάνει η Chios Beer ;; ~ katarraktisvillage

XM ...ΒΒQ Θα μας τρελάνει η Chios Beer ;;

Για να μάθετε και όσοι δεν το ξέρουν, μια νέα γεύση μπύρας έχει κυκλοφορήσει πριν λόγο καιρό!!

Η ζυθοποιεία της Χίου με αργά αλλά σταθερά βήματα δημιουργεί εντάσεις στις γεύσεις!!

Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε την BBQ Chios Beer Barbeque (Καπνιστή Μπύρα Χίου)
Μια καπνιστή μπύρα με διακριτική πικράδα και έντονα αρώματα ξύλου, από βύνη καβουρδισμένη με παραδοσιακή μέθοδο, φυσικά καπνισμένη με ξύλο οξιάς, που χαρίζει ξεχωριστή απόλαυση συνοδεύοντας φαγητά με έντονες γεύσεις.

Εμφιαλώνεται αφιλτράριστη και απαστερίωτη σε μικρές μοναδικές παρτίδες

Το ζυθοποιείο λοιπόν βρίσκεται στον Κάμπο της Χίου, ένα μικρό εργαστήριο (ίσως το πιο μικρό στην Ελλάδα) που παράγει από το 2012 την Φρέσκια Μπύρα Χίου. Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την διαδικασία παραγωγής. Ο χώρος είναι μικρός και σε 100 περίπου τετραγωνικά στεγάζονται βραστήρας δεξαμενές, εμφιαλωτικό κτλ.
Οι πόρτες  είναι πάντα ανοιχτές στους επισκέπτες που θα ήθελαν να δουν στις μικρές εγκαταστάσεις, να δοκιμάσουν φρέσκια μπύρα κατ’ ευθείαν από τη δεξαμενή, ή να φύγουν φορτωμένοι με μπουκάλια, ποτήρια, σουβέρ και μπλουζάκια.




Αν λοιπόν περνάτε από τον Κάμπο σταματήστε για 5 λεπτά, να σας κεράσουν μια


μπύρα να σας εξηγήσουν και να σας δείξουν με ποιο τρόπο φτιάχνουν τις μπύρες.




Το 2011 διαμορφώθηκε ο χώρος στην περιοχή του Κάμπου της Χίου (Αγίου Μηνά 78) όπου στεγάζεται η επιχείρηση μέχρι και σήμερα.
Το 2012 ξεκίνησε την παραγωγή και την εμφιάλωση της Φρέσκιας Μπύρας Χίου, που αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση στην αγορά. Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας. Το καλοκαίρι του 2012, η μπύρα βρέθηκε στα περισσότερα σημεία εστίασης αλλά και καφέ μπαρ του νησιού, με μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε την «εξαγωγή» της μπύρας και εκτός Χίου, σε επιλεγμένα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα, Καλαμάτα κτλ.)
Αρχές του 2013 έγιναν επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας καθώς και νέες προσλήψεις προσωπικού. Στον κατάλογο των προϊόντων προστέθηκε και η Smoked Robust Porter με το δικό της φανατικό κοινό.

το 2014 – 2015 η αύξηση της παραγωγικής ικανότητας αποτελούσε τον μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα στις πωλήσεις της επιχείρησης και χρειάστηκαν νέες επενδύσεις σε δεξαμενές για την ομαλή προώθηση και πωλήσεων.

Το 2017 προστέθηκε και η BBQ  που οι δοκιμές οι αναλύσεις τα καπνίσματα κτλ ήταν έτοιμα στις αρχές καλοκαιριού αλλά λόγου φόρτου εργασίας ( Πάντα τέτοια!!) την πήγανε για εμφιάλωση και εξαγωγή στα μέσα του φθινοπώρου!!


Μέσα στα άμεσα σχέδια της επιχείρησης είναι και η οι εξαγωγές εκτός Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα στην γειτονική Τουρκία. Η γραφειοκρατία και η δυσκολία εξαγωγών – εισαγωγών και στις δύο χώρες είναι ένα μεγάλο αγκάθι σε αυτό το σχέδιο.

Share:

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

> Ελπίζουμε να βασιστούμε σε πιστούς αναγνώστες και όχι σε ακανόνιστες διαφημίσεις. Ευχαριστώ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Blog Archive

Recent Posts